Alain Coussement wint Official Personality van het jaar

Phoebe De Potter   ‐  Maandag 7 oktober 2024   ‐   Tweet

#bedanktjury

Week van de Official

Van 5 tot 13 oktober zetten we graag al onze juryleden in de bloemetjes, want zonder jury zouden er geen wedstrijden kunnen doorgaan!

De Week van de Official is een jaarlijks initiatief vanuit 41 Vlaamse sportfederaties en wil respect en waardering tonen voor de wekelijkse inzet van de officials in Vlaanderen. Tijdens deze week organiseren sporters en sportclubs heel wat acties en initiatieven. Want in elke sportclub in Vlaanderen verdienen ook de officials het om even in de spotlights te staan.

Het volledige Gymfed-team wil alle juryleden hartelijk bedanken voor hun inzet gedurende het volledige seizoen. Zonder jullie zouden we geen wedstrijden kunnen organiseren, onze duizenden sporters zijn jullie dus heel erg dankbaar!

Bedankt official, bedankt jury!
Zet jij als club deze week ook jouw officials even in de bloemetjes?

Official Personality van het jaar

Voor het tweede jaar op rij werd de wedstrijd ‘Official Personality van het Jaar’ georganiseerd, de zoektocht naar de strafste persoonlijkheden onder de scheidsrechters, juryleden, tijdsopnemers... En het werd een hevige strijd. Vanuit meer dan 700 nominaties kwamen we uit op 44 kandidaten uit verschillende sporttakken, waaronder onze eigen juryleden Alain Coussement en Maaike Van den Enden. Meer dan 22.000 sporters en sportliefhebbers hebben de voorbije weken hun stem uitgebracht op hun favoriete official.

In de categorie Legends (50+) wist Alain Coussement de trofee te pakken. Hij neemt na 5 Olympische Spelen en talloze nationale en internationale wedstrijden afscheid als jurylid binnen Gymfed, en dat doet hij in stijl! Hij hoopt met deze award veel jongeren te inspireren om zijn voorbeeld als official te volgen. Proficiat Alain! 

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen