Geniet van €60 korting bij Foodbag

Delphine Gosseye   ‐  Vrijdag 6 september 2024   ‐   Tweet

#wearegym

Meer sporten en meer gezonde voeding

Onze leden levenslang laten genieten van gymnastiek en dat in combinatie met een gezonde voeding, check. Met de start van het nieuwe gymnastiekseizoen slaan we de handen in elkaar met Foodbag, de Belgische maaltijdbox. Als Gymfed-lid ontvang je in totaal €60 korting als nieuwe klant bij Foodbag met de Gymfed-kortingscode. 

Samen met onze clubs zoveel mogelijk mensen levenslang laten genieten van gymnastiek en dit in combinatie met gezonde voeding. Kinderen die bewegen voelen zich niet alleen fitter, ze leren ook dat bewegen leuk is en leggen de basis voor een actief leven. En met bewegen kan je niet vroeg genoeg beginnen! Turnen, Dansen, Freerunning of Rope Skipping? In onze clubs kunnen kinderen, jongeren en volwassenen kiezen uit een uitgebreid aanbod aan verschillende disciplines. En meer sporten, dat gaat hand in hand met meer gezonde voeding.

Hoe ontvang je jouw €60 euro korting?

Als Gymfed-lid ontvang je in totaal €60 korting als nieuwe klant bij Foodbag. Doe je bestelling online, gebruikt de kortingscode GYMFED60 en geniet van €20 korting op je eerste 3 bestellingen. En het beste van al? Bij Foodbag is een abonnement niet verplicht. Je kan één keer bestellen en meteen afrekenen of kiezen voor een wekelijks of tweewekelijks abonnement. De actie loopt van september tot december 2024.

Wat is Foodbag?

Met Foodbag zet je de lekkerste gerechten op tafel: zelf bereid of kant-en-klaar, voor het hele gezin, voor jou alleen of voor een gezellig etentje met vrienden. Kies elke week uit meer dan 35 gerechten in 5 kookstijlen. Van klassiek met een twist of vegetarisch tot werelds, lekker makkelijk of zelfs kant-en-klaar. 

Bij Foodbag stel je een weekmenu samen dat bij jouw schema past. Een Sanagerecht voor 4, visburgers voor 2 of pasta voor 3? Jij bepaalt per gerecht voor hoeveel personen je het bestelt. Je kan minimaal 3 en maximaal 6 gerechten per week bestellen, telkens voor 1 tot 6 personen. 

De maaltijdbox wordt gekoeld bij je thuis, in Vlaanderen, Brussel en Wallonië bezorgd. Samen met lokale partners wordt de maaltijdbox elke week gevuld met de beste seizoensgebonden producten van eigen bodem.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen