Gymgala 2024 | Scoor nu jouw tickets!

Phoebe De Potter   ‐  Maandag 7 oktober 2024   ‐   Tweet

#gymgala

Gymfed & Ethias present, het Gymgala

Zien we elkaar op het Gymgala op zaterdag 14 en zondag 15 december? Reserveer nu jouw tickets!

Op zaterdag 14 en zondag 15 december trekken we samen naar de Lotto Arena te Antwerpen. Geniet van twee wervelende shows met zowel onze Belgische toppers, Olympische finalisten en internationale gymnasten uit verschillende disciplines. En dat is niet alles, geniet naast gymnastiek ook van adembenemende special acts!

De shows

Je hebt keuze uit twee shows:

  • Zaterdag 14 december - 20.00 uur
  • Zondag 15 december - 14.30 uur

Elke show duurt ongeveer 2 uur met 30 min pauze tussendoor.

Waar mag je naar uitkijken?

Belgische toppers

Onze eigen Belgische toppers in de disciplines Toestelturnen, Acro, Trampoline en Tumbling stappen even over van wedstrijd-modus naar show-modus om jullie een geweldige show te bezorgen.

Aanwezigheid van onze vijf Olympiërs

2024, het jaar van de Olympische Spelen in Parijs. Uiteraard mogen onze Olympiërs Nina Derwael, Maellyse Brassart, Glen Cuyle, Noah Kuavita en Luka Van den Keybus niet ontbreken! Tijdens de Spelen was er uiterste focus, tijdens het Gymgala is het tijd om te genieten en te herbeleven.

Internationale wereldtop

Niet enkel onze Belgische toppers zijn van de partij, maar ook internationale topgymnasten reizen af naar België voor het Gymgala. Ooit al jouw favoriete internationale gymnast live aan het werk willen zien? Dit is het moment! Stay tuned om de cast te ontdekken.

Adembenemende special acts

Dat gymnastiek spectaculair is? Yes, daarvoor komen we! We doen er graag nog een schepje bovenop. Naast gymnastiek maken we de avond compleet met enkele adembenemende special acts buiten de gymnastiekwereld.

Tickets

Wil jij ook van de partij zijn? Reserveer dan nu jouw tickets! Uitverkocht = uitverkocht, dus snel zijn is de boodschap.

Alle ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en vrij gebruik van P&R, tram en bus van De Lijn.

Vrijwilligers gezocht

Wil je graag vrijwilliger zijn op het Gymgala? Meld je hier aan!

Reserveer jouw tickets

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen