High Performance Coach Nick Ruddock op Kaderweekend

Phoebe De Potter   ‐  Vrijdag 6 september 2024   ‐   Tweet

#kaderweekend2024

Nick Ruddock, erkend als wereldwijd toonaangevende coachopleider en consultant binnen de internationale gymnastiekgemeenschap, en hij geeft zijn gouden tips mee op het Kaderweekend!

We gaven het eerder al mee, de plenaire sessie helemaal in het teken van positief coachen wordt gegeven door een internationale speaker. En deze is niemand minder dan Nick Ruddock! 

"Nick is de definitie van wat coaches zouden moeten zijn. Hij is inspirerend en deelt zijn ervaring met passie. Eens je één van zijn sessies gevolgd hebt, voel je je meteen deel van de beste gym-community!" 
- David Spagnol, topsporttrainer TTm

Wie is Nick?

Met diensten aan 25 internationale federaties, zoals de nationale teams van Brazilië, Japan, Canada, Australië, Duitsland en Nederland, is hij allesbehalve onbekend in de internationale gymnastiekwereld. Daarnaast is hij ook technisch expert voor European Gymnastics.

Nick's samenwerking met een breed scala van clubs, coaches en systemen in vele landen en continenten biedt hem een uniek perspectief op de sport, waardoor hij de leercurve voor gymnastiekcoaches kan verzachten en 'de manier waarop ze coachen voor altijd kan veranderen'. 

Wat doet Nick? 

Hij helpt coaches zoals jij het beste uit zichzelf te halen gebaseerd op 20 jaar ervaring bij het helpen van coaches en Olympiërs. Naast zowel fysieke als online masterclasses biedt Nick wereldwijd lidmaatschapsprogramma's en digitale diensten aan voor zowel coaches als clubs. Zo heeft hij de "Gymnastics Growth Academy" voor coaches met een app en wekelijkse support Q&A calls. Voor clubs richtte hij de "Inner Circle" op met 1-1 high performance strategy & accountability calls.

Zijn visie is simpel: "To make a positive and lasting footprint on the world of gymnastics".

Hoe kan ik zijn gouden tips ontdekken op het Kaderweekend?

Das simpel, door simpelweg aanwezig te zijn en 's middags naar de plenaire sessie te komen! Deze zal doorgaan op zowel zaterdag als zondag van 13u - 13u30 op het middenplein in de Topsporthal. Tijdens dit moment gaan geen andere sessies door en hiervoor hoef je NIET in te schrijven - dit is een gezamenlijke sessie open voor iedereen! 

Daarnaast geeft hij ook nog volgende sessies:

  • Zaterdag 15u30 - V4 - TTm - Vluchtelementen aan 1 legger 
  • Zondag 15u30 - B8 - One team in the gym
De inschrijvingen voor het Kaderweekend openen maandag 9 september om 20.00 uur. Maak HIER alvast je favorietenlijstje zodat jij snel en vlot kan inschrijven!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen