OS2024 I Finales op groot scherm

Delphine Gosseye   ‐  Vrijdag 2 augustus 2024   ‐   Tweet

#paris2024



Zondag 4 augustus, twee toestelfinales voor de Belgische gymnasten op de Olympische Spelen. Nina Derwael (TK Sta Paraat Hasselt) en Glen Cuyle (Gym Izegem) komen samen met de 8 beste gymnasten per toestel in actie tijdens de finale aan de Damesbrug en Ringen. Supporter mee op groot scherm op het Olympic Festival in Middelkerke of bij de thuisclubs van de gymnasten in Hasselt en Izegem!

Samen supporteren tijdens de toestelfinale op zondag 4 augustus op groot scherm? Dat kan maar liefst op 3 verschillende locaties! Trek naar Hasselt, Izegem of Middelkerke en supporter onze gymnasten naar een topprestatie tijdens hun toestelfinale.

Programma 4 augustus

Toestelfinales heren ringen en sprong I dames damesbrug

      • 15.00 - 17.40 uur
        • 15.00 uur - Ringen - Glen Cuyle (Gym Izegem)
        • 15.40 uur - Damesbrug - Nina Derwael (TK Sta Paraat Hasselt)
        • 16.25 uur - Sprong (heren)

    Olympic Festival in Middelkerke

    Van 26 juli tot 11 augustus 2024 opent het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC) de deuren van het Olympic Festival in Middelkerke voor meer dan 45.000 fans. Samen met het BOIC willen we zoveel mogelijk clubs en mensen in beweging brengen om zelf in een olympische sfeer te sporten, naar sport te kijken of sport te beleven. De belangrijkste competities worden live uitgezonden op reuzenschermen, er zijn optredens en dj’s en verschillende sportinitiaties.

    Op zondag 4 augustus, tijdens de toestelfinales Damesbrug, Ringen en Sprong zijn ook wij aanwezig in Middelkerke! Tussen 10:00 en 18:00 worden naast demo's ook initiaties gymnastiek voorzien voor jong en oud. Kom zelf meedoen, proef van diverse sportactiviteiten en beleef samen de toestelfinale op groot scherm. Je vindt ons op het Epernayplein voor het casinogebouw SILT. Medaillewinnaars en andere Olympiërs komen enkele dagen na hun competitie rechtstreeks vanuit Frankrijk naar Middelkerke voor een huldiging op het thuispodium.

    Meer over het Olympic Festival

    Reacties op dit bericht

    Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen